AAPT execution failed, error in Activity Metadata stage

I hope this should be project inside the project issue…

Did you cross the aia using 7zip or winrar???

Sometimes when I think to rest for few days then from nowhere either App Inventor or Kodular update something which breaks most of the extensions.
This update was no different.

Just a few seconds ago I was thinking about not providing support for my extensions here, something like discontinuing but only for a specific builder.
Why?
I guess you all know why…

What should I check when same project is getting compiled in App Inventor?
Can you suggest a better reason?

Calm down calm down…:worried:

In our community some time people s r suffering the same issue when they compile their own project, but still the reason is unknown,… we used to advise to do so. If you do not find and such a thing then reason would be smoother fact. But I hope this could be the reason.

If staff say same thing then it would be satisfying.

Pls refer already @Diego replied , now only noted

I hope you could find the best reason over here

1 Like

I was able to build using the standard version of your custom webviewer.

1 Like

Can you please try with v11?

image

Strange. :thinking:
Let me clear cache and try again.

1 Like

Please check you project using 7zip and make sure you are not having such issue , if possible @vknow360

1 Like

I don’t know what is actually wrong because just few hours ago it compiled GDrive aia file.

2 Likes

See even peter and anu rocks can able to compile but you are not, which means i am sure you are having such issue only.

Ok figured it out, issue is only with aia imported from App Inventor.
Thank you everyone.

Apologies to Kodular Staff and Community.

3 Likes

Check your project theme settings, if nothing is shown then select one and try again…

7 Likes

You are right @Boban.
Currently it shows like this:

Edit 1: But build is still failing.
Maybe a reload will help.

Edit 2: Same issue persists.

Edit 3: Worked for a different project. :+1:
Most reliable solution till found.

Reloaded the page, checked the theme properties.
While creating a new project, I was shown a blank title bar and status bar of the mock frame.

I get the same error.

I got this once as well, try changing the colors to default then build…

P.S. and if it still doesn’t work add app name

3 Likes

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.