Whit3 Screen after Splash Screen

Yep. I’m checking tutorials on Youtube about it. For now everything’s a blur for me. I learned about Kodular about 2 days ago only.

I just visited the website you are trying to load into webview. The white part is coming from your websites html and it has nothing to do with the app. I checked it on my computer and it starts with a white screen then loads the page.

1 Like

This is the best you can achive. Have a look .
cafe.aia (2.3 KB)

1 Like

Using clock component wont be good choice… because if the net work is week mean again he will get white screen… I would suggest this block

image
And i insist ( when page loaded) the same only in my earlier reply Post no.2… But he replied as Not working… Test with this… You will get result properly… :nerd_face: :face_with_monocle: :nerd_face: :face_with_monocle:

1 Like

when page loaded
Yes, that was my first choice as well but it started with white screen. I know clock is not the best option because of the network issues. The best would be if they are keen on using webviewer is to use custom webview which could communicate with a little javascript when the page is fully loaded.

2 Likes

I got his problem, and this block will avoid the white screen problem and will pop up the exit notification. Upon back press web viewer will go to about;blank page , so there we have assign rule… simple…
@Esquinita_Cafe , try this and let us know…

image

1 Like

Thank you both for you support. Will check this as soon as I reach the Cafe. Really appreciate your time and support.

Hi - I tried both of your recommendations. At first the white screen still appears but then I adjusted the time interval from 3000 to 7000 and it did magic.

I have few more issues: the background isn’t fully covered. There is about 1px of white background showing in webview screen. How do we eliminate that?

Second is, the exit isn’t working. The buttons Yes, No aren’t working.

I am almost there. I just need to fix these 2 issues.

Thank you once again.

I am sure you have not added the blocks in the above said manner it seems… can you show us once again your blocks?

Try with Progress Changed Event

blocks (8)

blocks (9)

Here you go

blocks are without clock

dont use timer… pls try the way suggested… Reply you later after reaching home.

#off-topic

Ohh… Before me @Anu tried with progress changed. For the last few days he was away so you didn’t get exact solution

:relaxed::relaxed::relaxed::+1::+1:

thanks Ill try this

1 Like

thanks. I’ll do this.

It’s on your website buddy. Get your website developer to fix it for you. You can’t fix that in webview. All of the white content at beginning is from your website loading.

Oh I’m actually referring to the white edges of the screen. Not the full blank white screen. It’s useless to post screenshot here because of the chat box’s white screen.


I don’t have screen2 actually. I’m about to give up buddy. Might look for somebody I could pay to do this.

You can adjust the screen background color to the websites background color so you will not have an edge.

Thats is for my use and not recom for you… You can add your rule over there… Just showed the blocks of one of my project

1 Like